dimarts, 26 de maig del 2015

Sobre mi

"El plaer és la sensació agradable que experimenta un subjecte quan satisfà una necessitat. L'hedonisme és l'estil de vida basat en la recerca constant del plaer." 

"La felicitat s'obté quan s'aprecia l'ordre de les coses, la justícia quan s'acompleix el propi deure i se sent que tot va bé, la contemplació de la bellesa."

La finalitat de tots nosaltres és ser feliços i a través dels petits plaers de la vida és com ho aconseguim.

Em dic Alexandra i fa 25 anys vaig nèixer a Manresa. M'he criat a Tarragona i actualment sóc del Baix Montseny. No fa molt em van fer la pregunta de: "què t'agrada?, quines son les teves aficions?" i em va ser difícil trobar una resposta ràpida. Clar que tinc coses que m'agraden i aficions (o això crec...!), però crec que he arribat a un punt a la vida en el que m'he privat de mirar als costats i només he volgut mirar endavant. Ara necessito ampliar visió i veure tots els petits plaers que ens dóna la vida amb la finalitat de trobar la felicitat. Això li diré viure de color mostassa (d'aquí el nom del blog :))
Amb l'ajuda d'aquest bloc vull contestar a aquestes preguntes; què t'agrada? Quines són les teves aficions?  

Comencem per una cosa que m'agrada: escriure. No és mala opció, doncs, crear un bloc, oi?

Espero poder compartint amb tots vosaltres una forma de viure de color mostassa!

3 comentaris:

  1. Bona nit senyoreta Alexandra,


    En primer lloc, dir-li que m'encanta el nom del seu blog perquè porto un temps que és el meu favorite color. I en segon lloc, em sembla una idea fantàstica la creació d'aquest espai i aquesta cerca filosòfica vital sobre el sentit de la vida; sobre adonar-nos de que estem vius per les sensacions externes que rebem i/o cerquem i que ens fan sentir, respirar o suspirar; sobre la importància de la felicitat i de pensar en fer coses que ens facin estar a gust i en harmonia; sobre fer un procés d'introspecció per identificar quina és la causa o focus que ens crea cert malestar i buscar solucions i tècniques per fer fora aquesta mala energia.

    Una abraçada senyoreta divina font de creativitat!


    Summer*


    <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari tant inspirador. Com sempre, vaig tard a contestar però aqui estic. És important trobar el sentit i el nostre lloc a la vida. Energia positiva dins, negativa fora. A ser feliç!!
      Una abraçada!!

      Elimina